Gamma folder

Lees online de Gamma folder op Folderplein. Gamma geeft wekelijks een folder uit met alle aanbiedingen van de week. In de folder zal je een duidelijke scheiding zien in productgroepen en producten die in de aanbieding zijn. De reclamefolder bevat zeer diverse aanbiedingen zoals seizoensgebonden producten, maar ook producten als sanitair, hout en gereedschap. Op de folders van de Gamma zitten daarnaast ook vaak nog aantrekkelijke kortingsbonnen. De folder inclusief de Gamma kortingsbonnen kun je online inzien op onze website.
Lees hier de nieuwste Gamma folders.

Gamma Bouwmarkt

Gamma is een van de grote winkelketens waar je als particulier terecht kunt voor alles voor je verbouwing en voor je tuin. In 1971 werd in Breda, naar Amerikaans voorbeeld, de eerste Gamma-bouwmarkt geopend die zich richtte op kleine aannemers. Hoewel niet helemaal verwacht bleek dat particulieren de weg naar de bouwmarkt ook wisten te vinden. Het was het begin van wat je een supermarkt voor de doe-het-zelver zou kunnen noemen. Gamma is een franchiseformule waarbij zelfstandige ondernemers en bedrijven de Gamma-formule gebruiken. Deze franchiseorganisatie verwerft inkomsten uit de vergoeding die de franchisenemers voor het gebruik van de formule en de door Intergamma geleverde diensten betalen. Intergamma doet de inkoop, winkelinrichting en marketing. Neerbos Bouwmarkten B.V. en Bricorama B.V. zijn met respectievelijk honderd en tien vestigingen de grootste franchisenemers.

Inmiddels zijn er in Nederland en België ongeveer tweehonderdvijftig Gamma-bouwmarkten waarvan ruim tachtig in België. De toegevoegde waarde van Intergamma zit voor de ondernemers in het creëren van schaalvoordelen waardoor er bijvoorbeeld op de inkoop, de promotie en de logistiek belangrijke voordelen behaald kunnen worden. Behalve de fysieke winkels bezit Gamma ook een webwinkel met ruim dertigduizend artikelen.

Gamma Compact als toekomstideaal

Een nieuw onderdeel van Gamma, is de Gamma Compact. Dit zijn stadswinkels met een oppervlakte van maximaal duizend vierkante meter waar de kern van het normale Gamma assortiment verkrijgbaar is. Het hele assortiment is in de Gamma Compact te bestellen via in de winkel geplaatste beeldschermen. Op dit moment is er één Gamma Compact van start gegaan. In Amsterdam wordt al een paar jaar proefgedraaid. De ambitie is om meer vestigingen te openen op basis van deze formule. Overigens is het een trend dat grote winkels die normaal gesproken buiten het stadscentrum gevestigd zijn ook een aanwezigheid in de binnensteden zoeken.

Gamma aanbiedingen

Gamma-vestigingen zijn grote en ruim opgezette winkels met een oppervlakte van vijfentwintighonderd vierkante meter tot wel tienduizend vierkante meter. Gamma heeft lage prijzen en de actuele Gamma aanbiedingen staan altijd in de folder. De winkels zijn aan de randen van de steden gevestigd op de terreinen waar ook de andere ruim gehuisveste ketens te vinden zijn. Parkeerruimte is hier volop beschikbaar en de bereikbaarheid is over het algemeen zeer goed. Met in de winkel zelf een duidelijke bewegwijzering en lange gangpaden, is het vrij makkelijk de juiste producten te vinden. Het assortiment is breed en diep, alles voor klussen binnen, buiten en in de tuin is er te vinden. Gamma heeft een huisstijl die in de hele inrichting is doorgevoerd en erg herkenbaar is. Iedere Gamma-vestiging heeft ook een afdeling waar gereedschap dat je als klusser nodig zou kunnen hebben, te huur is. Het huren van gereedschap kan bij de Gamma tegen zeer aantrekkelijke tarieven en veelal vanaf 1 volledig uur per dag.

Gamma heeft een grote webshop met rond de dertigduizend verschillende artikelen in diverse gemakkelijke productgroepen verdeeld. De webshop bevat eigenlijk alle artikelen die je ook in de Gamma bouwmarkt zelf kunt vinden. De folder aanbiedingen van Gamma gelden zowel online als in de fysieke winkel.