Wonen

Blokker folder

Blokker folder en aanbiedingen overzicht

Blokker folders

advertentie

Blokker Folder Week 02

Verloopt vandaag
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Blokker & Jij Magazine

Geldig van 07-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Blokker Folder

Geldig van 01-10-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen winkels

Verlopen Blokker folders

Populaire folders

Blokker folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Blokker Folder01-10-202031-03-2021
Blokker & Jij Magazine07-12-202031-01-2021
Blokker Folder Week 0210-01-202117-01-2021
Blokker Folder27-12-202010-01-2021
Blokker Folder Week 5327-12-202002-01-2021

Blokker tips

Blokker folder

Lees de Blokker folder online op Folderplein. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de beste Blokker aanbiedingen, neem dan eens een kijkje in de Blokker folder. Deze reclamefolder puilt uit van mooie kortingen, acties en wooninspiratie. Alle producten in de folder staan op merk en op productsoort gesorteerd. Op deze wijze kun je snel filteren en zoeken op aanbiedingen die voor jou interessant zijn. Ook staan er mooie plaatjes in van smaakvol geformeerde woonaccessoires, zodat je ook ideeën op kunt doen voor je eigen huis.

Blokker folder online

Is de Blokker folder niet bij jou thuisbezorgd? Bekijk dan via Folderplein de folder gemakkelijk online. Via de website van Blokker kun je je tevens inschrijven voor de nieuwsbrief, waarmee je direct kans maakt op een Blokker cadeaukaart ter waarde van €50,-. Steeds meer mensen plaatsen hun bestellingen via de webwinkel van Blokker. Naast het gemak kent dit nog vele voordelen. Zo heb je alle bestelde producten al de volgende dag in huis wanneer je deze bestelt vóór 22:00 uur. Ook wordt jouw bestelling gratis bezorgd in het dichtstbijzijnde Blokkerfiliaal. Voor een thuisbezorging wordt de optie geboden om een afspraak te maken voor de leveringsdatum, wanneer de volgende dag je niet goed uitkomt.

Gratis thuisbezorgd

Al vanaf €25,- wordt de Blokker bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Het terugsturen van producten is ook geheel gratis en je krijgt standaard dertig dagen om je te bedenken. De aanbiedingen van de reclamefolder van Blokker zijn ook online te verzilveren. Naast de aanbiedingen die geldig zijn in de filialen en op internet kent Blokker ook speciale web-only aanbiedingen. De web-only aanbiedingen kun je ook gewoon vinden in de reclamefolder van Blokker, maar zijn alleen te verzilveren via de webshop.

Blokker aanbiedingen

Blokker is een non-food winkel die vooral bekendstaat om de verkoop van huishoudelijke apparaten. Vanzelfsprekend zijn er naast de huishoudelijke apparaten van Blokker nog veel meer artikelen binnen het assortiment van deze winkel te vinden: van speelgoed tot woonaccessoires, en van persoonlijke verzorging tot beeld, geluid en fotoapparatuur. Juist deze verscheidenheid in de producten van Blokker zorgt ervoor dat veel mensen je voorgegaan zijn als consument van Blokker. Dit is overigens niet de enige reden dat Blokker zo populair is! Blokker biedt haar producten namelijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan. De aanbiedingen van Blokker zijn altijd scherp. Bovendien biedt het bedrijf een authentieke en smaakvolle collectie woonaccessoires aan, die dan ook de woonkamer van velen tot een trendy en origineel geheel maken.

Blokker Holding B.V.

Wist je dat Blokker Holding B.V. overkoepelend is voor een groot aantal bedrijven dat je wellicht al kent? Zo zijn Bart Smit, Intertoys, Leen Bakker, Xenos, Toys XL, Marskramer en Big Bazar bijvoorbeeld ook onderdeel van Blokker Holding B.V. Dit is dan ook te merken aan de manier waarop deze winkels met hun klanten omgaan, en aan de manier waarop de winkels georganiseerd en ingedeeld zijn. Alles wijst op een goede organisatie en een uitgedragen boodschap van klantvriendelijkheid. De klant gaat altijd voor en mag nooit ontevreden de winkel verlaten. Blokker zorgt ervoor dat in de winkel ligt wat je graag zou willen zien. Het aanbod wordt om die reden afgestemd op de vraag van de consument en alleen de beste en meest geliefde merken komen in de winkel terecht. Denk bijvoorbeeld aan Philips, Tefal, Leifheit, Bk, Tomado, Bosch of Curver.

Geschiedenis van Blokker

De geschiedenis van Blokker gaat ver terug. Het begon allemaal bij Jacob Blokker, die al in 1896 een ijzer- en houtwinkel begon in Hoorn. Er kwamen onder Jacob steeds meer winkels bij. De vier zonen van Jacob hebben enorm bijgedragen aan de uitbreiding van het Blokker-concern. De vier Blokkers focusten zich hierbij voornamelijk op de Randstad, wat natuurlijk een strategische zet was. Van daaruit groeide de winkelketen enorm hard en verspreidde het zich over het hele land met behulp van latere generaties binnen de familie Blokker. Overigens is Blokker niet alleen een bekende naam in Nederland. Tegenwoordig zijn er ook filialen gevestigd in België, Luxemburg en zelfs in Suriname.