Elektronica

Expert folder

Expert folder en aanbiedingen overzicht

Expert folders

advertentie

Expert Folder Week 02

Verloopt vandaag
Geldig van 11-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Expert Folder Week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 16-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Verlopen Expert folders

Populaire folders

Expert folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Expert Folder Week 0316-01-202124-01-2021
Expert Folder Week 0211-01-202117-01-2021
Expert Folder Week 0102-01-202110-01-2021
Expert Folder19-12-202003-01-2021
Expert Folder Week 5328-12-202003-01-2021

Expert tips

Expert folder

Lees online de Expert folder. Expert is een elektronica speciaalzaak met een webshop en 140 winkels in geheel Nederland. “Expert begrijpt ‘t” is de slogan van Expert. De USP’s van Expert zijn de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Bekijk de actuele aanbiedingen in de reclamefolder van Expert. Voordat je de winkel of webshop van Expert gaat bezoeken is het een goed idee om je te verdiepen in de lopende acties en aanbiedingen van Expert. Om zijn klanten te kunnen informeren geeft Expert daarom wekelijks een folder uit. De folder van Expert kent altijd een groot aantal verschillende aanbiedingen is zeer uitlopende productgroepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prachtige aanbiedingen voor telefoons, keukenapparatuur of gewoon een nieuwe tandenborstel. Want ook voor de kleinere apparatuur kun je terecht bij deze winkel. Nieuwsgierig naar wat Expert deze week in de folder te bieden heeft? Lees hem eens via Folderplein en ervaar de zeer scherp geprijsde aanbiedingen van Expert nu zelf.

Folder Expert online lezen

Expert is een internationaal opererende winkelketen in consumentenelektronica. Je kunt er terecht voor huishoudelijke apparaten als vaatwassers, koffiezetters en ovens, computers en laptops, communicatieapparatuur en camera’s, en alles wat hier omheen verkocht wordt. Het is een bedrijf dat zijn oorsprong in Zwitserland heeft waar het in 1967 is opgericht. Inmiddels zijn er wereldwijd ongeveer achtduizend Expert-winkels te vinden in tweeëntwintig verschillende landen, hoofdzakelijk in Europa. Expert heeft ook een beperkt aantal vestigingen in de Verenigde Staten en Australië. Het is een franchise wat betekent dat Expert de marketing, winkelinrichting en inkoop voor zijn rekening neemt en verantwoordelijk is voor de opbouw en verdere ontwikkeling van het merk Expert. De vestigingen worden gerund door zelfstandige ondernemers en organisaties die tegen betaling gebruik maken van het format en de door Expert verzorgde diensten.

Expert aanbiedingen

De huiskleur van Expert is oranje en dat zie je in de winkels duidelijk terug. De winkels zien er mooi en overzichtelijk vormgegeven uit! Apple heeft met de Apple Stores een trend gezet die op veel verschillende manieren navolging vindt. De nieuwe look van de Expert-winkels is daar een geslaagd voorbeeld van. Met een designachtige inrichting, tafels waaraan de gesprekken kunnen plaatsvinden maar ook een deel van het assortiment staat uitgestald, en een nadruk op service en klantvriendelijkheid straalt de Expert het beeld uit van een winkel waar het goed zaken doen is. De winkels van Expert zijn onlangs allemaal voorzien van een nieuwe look and feel. De winkels van Expert zijn voornamelijk in de binnensteden en de winkelcentra te vinden en een bezoek aan de Expert is hierdoor mooi in te passen in een middagje winkelen. De kernwaarden van Expert zijn “de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij” en zo’n belofte is het testen waard.

Webshop

Expert is ook online te vinden met een hoogstaande webshop. Op de expert webshop kun je vele duizenden producten vinden en heeft men een hoog servicegehalte te bieden. Is bijvoorbeeld je stofzuiger, koelkast of magnetron stuk? Bestel hem via Expert en wanneer deze in de winkel nog op voorraad is komt de monteur hem vandaag nog bij je installeren. Dit is één van de garanties die Expert richting zijn klanten durft te geven wanneer je een bestelling plaatst voor 13.00 uur. De webshop van Expert is dus zeker een bezoekje waard.