Warenhuis

Intertoys folder

Intertoys folder en aanbiedingen overzicht

Intertoys folders

advertentie

Intertoys Folder Week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Intertoys Folder

Verloopt vandaag
Geldig van 28-12-2020 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Warenhuis folders

Makro Folder

Geldig van 08-11-2020 t/m 29-03-2021

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 09-11-2020 t/m 29-03-2021

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 26-12-2020 t/m 02-02-2021

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 06-01-2021 t/m 19-01-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Geldig van 18-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 26-11-2020 t/m 02-02-2021

> Folder bekijken

Meer Warenhuis winkels

Verlopen Intertoys folders

Populaire folders

Intertoys folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Intertoys Folder Week 0315-01-202124-01-2021
Intertoys Folder28-12-202017-01-2021
Intertoys Folder12-12-202027-12-2020
Intertoys Folder26-09-202006-12-2020
Intertoys Folder Week 4928-11-202006-12-2020

Intertoys tips

Intertoys folder

Lees de nieuwste Intertoys folder online op folderplein.nl Soms wil je eerst eens een folder door kunnen bladeren om het speelgoed te bekijken, zonder dat je meteen een winkel moet bezoeken. Natuurlijk is dat ook bij Intertoys mogelijk! De netheid van de winkels van Intertoys wordt weerspiegeld in de indeling van de folders van Intertoys. Deze is op zo’n manier samengesteld, dat je door de verschillende soorten speelgoed kunt bladeren en vaak erg makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Zo is het speelgoed in de reclamefolder onderverdeeld in categorieën als knutselen, verkleden, Playstation games, etc. Ook bevat de folder vaak een aantal pagina’s met nieuwe merken en nieuw speelgoed. Zo blijf je altijd op de hoogte van het assortiment van Intertoys!

Groot aanbod speelgoed

Iedereen met kinderen zal ongetwijfeld weleens een Intertoys hebben bezocht. Intertoys is de grootste winkelketen op het gebied van speelgoed in Nederland. Er zijn alleen in Nederland al 265 vestigingen van Intertoys. Iets wat velen overigens niet weten van Intertoys, is dat het een onderdeel is van Blokker. Dat is dan ook te merken aan de goede organisatie en indeling van de winkels, de klantvriendelijkheid en het enthousiasme van de werknemers, het grote aanbod en de grote verscheidenheid aan artikelen in de winkels.

De collectie van Intertoys

Vanuit Waddinxveen worden de duizenden artikelen van Intertoys overgebracht naar alle filialen van deze speelgoedwinkel. Onder deze artikelen bevinden zich alleen de beste en meest geliefde merken, zoals Playmobil, Jumbo, Lego, Vtech, Duplo, Little Tiches, Fisher Price, Wii, Nerf, Barbie en soortgelijke merken. Onder deze merken is er weer een enorm aanbod aan verschillende soorten speelgoed voor iedereen: je vindt in het assortiment bijvoorbeeld poppen, speelgoedauto’s, bouwpakketten, bouwblokken, buitenspeelgoed en bordspellen. Voor ouderen biedt Intertoys onder meer Wii-games, Playstationspellen, sieraden, tassen en andere accessoires.

Overzichtelijk ingedeeld winkels

De indeling van de Intertoys filialen is goed uitgedacht, zodat alles zo overzichtelijk mogelijk is voor de klant en er naar hartenlust en met gemak geshopt kan worden. Zo ligt speelgoed voor elke leeftijdscategorie duidelijk bij elkaar en vind je speelgoed voor jongens op een andere plek dan het speelgoed voor de meisjes. Op deze manier weet je niet alleen zelf waar je moet zoeken, maar is het ook voor je kinderen makkelijker om speelgoed te vinden wat ze leuk vinden. Al het speelgoed ligt overzichtelijk naast elkaar en er wordt in elke winkel de grootste zorg besteed aan het netjes houden van de winkel.

Intertoys speelboek

Het speelboek van Intertoys is een belangrijk onderdeel van de winkel. Dit is waaruit zowel kinderen als ouders hun inspiratie opdoen op het gebied van speelgoed rond Sinterklaas en soms ook nog rond kerst. Door de jaren heen lijkt het boek steeds verder te zijn uitgebreid. Veel kinderen kunnen hun enthousiasme dan ook niet bedwingen wanneer het Intertoys speelgoedboek door de brievenbus verschijnt. Het boek bevat het grootste deel van de Intertoys speelgoedcollectie en weet het hart van vrijwel elk kind ieder jaar weer te veroveren. Kinderen die hun verlanglijstje niet baseren op dit boek zijn dan ook zeldzaam.

Meer dan speelgoed alleen in de Intertoys folder

In elke reclamefolder van Intertoys staat overigens een hoop meer dan alleen wat speelgoed met de prijzen erbij. Er staan altijd informatieve teksten bij over Intertoys in het algemeen, de kwaliteit en het beleid van bepaalde merken, informatie over vernieuwingen binnen Intertoys, de nieuwste ontwikkelingen binnen de speelgoedwereld, de nieuwste aanbiedingen, speelgoedtips en zelfs wedstrijden waarbij de leukste prijzen te winnen zijn.

Buitenspeelgoed en verkleedkleding

Hierdoor wordt het bekijken van een Intertoys reclamefolder nog leuker gemaakt! Bovendien is wat je te zien krijgt in elke Intertoys folder gebaseerd op de tijd van het jaar. Natuurlijk is er het reeds beschreven speelgoedboek in december. Daarbij wordt rond carnaval veel verkleedkleding aangeboden in de Intertoys folder, in de lente en de zomer wordt er meer buitenspeelgoed aangeboden en vlak voor het begin van het schooljaar zie je alle schoolgerelateerde artikelen op een rijtje. Zo helpt de Intertoys je een handje wanneer je bepaalde artikelen nodig hebt!