Supermarkt

Jumbo folder

Jumbo folder en aanbiedingen overzicht

Jumbo folders

advertentie

Jumbo Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 27-11-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt folders

Lidl Folder

Geldig van 16-10-2020 t/m 04-12-2020

> Folder bekijken

Aldi Folder

Geldig van 07-10-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer Supermarkt winkels

Verlopen Jumbo folders

Populaire folders

Jumbo folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Jumbo Folder17-10-202027-11-2020
Jumbo Folder14-10-202003-11-2020
Jumbo Magazine01-10-202031-10-2020
Jumbo Folder Week 4321-10-202027-10-2020
Jumbo Folder Week 4214-10-202020-10-2020

Jumbo tips

Jumbo folder

Het is aan te raden om voor je bezoek aan de Jumbo eerst online de Jumbo folder te bekijken. Zo weet je vooraf precies welke producten deze week afgeprijsd zijn! Jumbo heeft een actie waarbij een hele reeks producten een heel jaar lang in de aanbieding is. Zo hoef je de producten niet groots in te slaan, maar kun je regelmatig terugkeren om nogmaals van de aanbieding te profiteren. In de Jumbo reclamefolder staan al deze aanbiedingen op een rij, ook wordt hierin vermeld hoe lang het nog duurt voordat de aanbiedingen niet meer gelden. Het mooie aan de aanbiedingen van de Jumbo is dat deze gelden bovenop de laagsteprijsgarantie die de Jumbo haar klanten biedt.

Jumbo: de supermarkt met zeven zekerheden

Als je denkt aan een supermarkt met een goede service, dan denk je aan Jumbo. Waarom? Vanwege de bekende zeven zekerheden van de Jumbo! Jumbo garandeert de klant altijd zeven dingen, waardoor klanten met een goed gevoel kunnen blijven winkelen bij deze supermarktketen. Een van deze zekerheden is dat producten van de Jumbo goedkoper zijn dan bij soortgelijke winkels in de omgeving. Is een product ergens anders goedkoper, dan wordt de prijs verlaagd bij de Jumbo.

Service

Een andere zekerheid is de service met een glimlach: medewerkers wordt ingeprent te glimlachen naar de klant en deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij probeert de Jumbo een assortiment te bieden die erg breed is. Zo kun je voor al je boodschappen bij de Jumbo terecht. Vers is ook écht vers bij de Jumbo: niets mag een expiratiedatum van dezelfde dag hebben. Heeft een product dit wel, dan krijg je die gratis mee!

Gratis boodschappen

Ben je de vierde wachtende in de rij, dan moet er een kassa bij. De regel is dat je anders al je boodschappen gratis meekrijgt! Dit geldt overigens niet als alle kassa’s al geopend zijn. Zo bevordert de Jumbo een vlotte manier van winkelen. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan krijg je je geld terug.

Proef de sfeer tijdens het winkelen bij de Jumbo

Deze zeven zekerheden zorgen ervoor dat de Jumbo de favoriete supermarkt is voor veel consumenten. Overal binnen de filialen van Jumbo lopen medewerkers rond die je maar al te graag willen helpen bij het beantwoorden van vragen en het vinden van je boodschappen. Ook wanneer je medewerkers vraagt om wat boodschappen naar je auto te tillen, dan doen ze dat gerust! Vaak krijg je producten aangeboden om te proeven en kun je winkelen met een gratis kopje koffie of een heerlijke kop chocolademelk.

Speelhoek

Voor de kinderen is er altijd wel iets van een speelhoek aanwezig, waardoor je gerust met de kinderen boodschappen kunt doen. Al met al zorgt deze behulpzaamheid voor een goede sfeer en een welkom gevoel.

Online de Jumbo folder bekijken

Langlopende kortingen en de laagsteprijsgarantie zijn niet de enige voordelen waar je bij de Jumbo van kunt profiteren. Vaak zijn er ook nog lopende acties waarbij je voor kortingen kunt sparen op de mooiste, leukste of meest handige artikelen. Ook kan je soms gratis artikelen krijgen bij bepaalde producten. Houd de folder en de website dus goed in de gaten, voordat de beste acties verlopen zijn. Op de site kan je overigens meer dan acties en kortingen vinden. Je kunt namelijk ook online boodschappen doen, die bij je kunnen worden thuisbezorgd. Daarnaast kan je op de website diverse inspirerende recepten vinden.