Drogist

Kruidvat folder

Kruidvat folder en aanbiedingen overzicht

Kruidvat folders

advertentie

Kruidvat Folder Week 03

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Drogist folders

Etos Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 04

Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer Drogist winkels

Verlopen Kruidvat folders

Populaire folders

Kruidvat folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Kruidvat Folder Week 0319-01-202124-01-2021
Kruidvat Folder Week 0205-01-202117-01-2021
Kruidvat Folder Week 0104-01-202117-01-2021
Kruidvat Folder Week 0211-01-202117-01-2021
Kruidvat Folder Week 5329-12-202003-01-2021

Kruidvat tips

Kruidvat folder

Lees de Kruidvat folder op Folderplein. Met een folder van meestal rondom de tachtig pagina’s kunnen we over een echte catalogus spreken. Kruidvat is meestal de dikste folder die je zal aantreffen binnen je pakket met folders. De reclamefolder staat bomvol met spectaculaire aanbiedingen en informatie over het Kruidvat zelf. Om de folder van Kruidvat helemaal door te nemen moet je echt wel even de tijd nemen. En juist dat maakt het lezen van deze reclamefolder zo leuk. Omdat de folder vaak een groot aantal pagina’s bevat kom je elke keer weer voor verassende producten en verassende aanbiedingen te staan. De folder is netjes ingedeeld in productcategorieën en dit maakt het op deze wijze een stuk makkelijker wanneer je even snel opzoek bent naar een aanbieding van een specifiek product. De folder is volledig te lezen op Folderplein.

Geschiedenis van Kruidvat

De eerste Kruidvat-vestiging werd in 1975 geopend. Het was een drogisterij waar de artikelen met een zelfbedieningsformule werden aangeboden. In de loop der jaren is Kruidvat gegroeid en ook verschillende keren van eigenaar gewisseld, opgesplitst en uitgebreid. Sinds 2002 is Kruidvat eigendom van een in Hongkong gevestigde multinational die wereldwijd ruim 12.000 winkels exploiteert. Op dit moment heeft Kruidvat in Nederland ongeveer negenhonderd winkels en in België rond de tweehonderd. Kruidvat biedt aan ruim vijftienduizend mensen werk in winkels die tussen de driehonderd en vierhonderd vierkante meter groot zijn. Die winkels zijn te vinden in de winkelcentra en binnensteden door heel Nederland. Kruidvat is marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België en verkoopt onder andere cosmetica en zelfmedicatieproducten.

Boeken en cd's

Ze hebben zich in de kijker gespeeld door voor heel weinig geld cd’s met klassieke muziek aan te bieden en boeken na heruitgave voor weinig geld in de winkel te verkopen. Branchevreemde artikelen worden op een bijzondere manier gebruikt om nieuwe klanten de winkel in te lokken en deze optimaal te laten profiteren van scherpe aanbiedingen.

Kruidvat aanbiedingen

Met het aantal vestigingen en de positie van marktleider is Kruidvat in staat om heel scherp in te kopen. Je kunt dus scherp geprijsde producten verwachten bij Kruidvat! Zowel online als offline zijn er scherpe kruidvat aanbiedingen. In vrijwel ieder winkelcentrum is wel een vestiging te vinden waar je het hele drogisterijassortiment kunt vinden. De Verschillende productgroepen hebben allemaal een eigen plek in de winkel en een deel van het assortiment wordt vanachter de kassa verkocht. Het assortiment is zeer breed te noemen en dit zie je ook zeker terug in de winkels. De winkels hebben allemaal volle schappen en producten zijn er in overvloed te vinden. Het personeel is goed opgeleid en weet voldoende over de producten om je van een goed advies te voorzien.

Kruidvat webshop

Kruidvat heeft een zeer toegankelijke en duidelijke webshop voor zijn producten. De online shop bevat alle producten die je in de winkel kunt vinden, inclusief de aanbiedingen die in de winkels geldig zijn. Naast het brede online assortiment, heeft Kruidvat ook een groot aantal mogelijkheden voor verzending in de webshop. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen, waarvoor €3,99 gerekend wordt bij de in omvang en gewicht kleinere bestellingen beneden de € 50,-. Vanaf € 50,- wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd. De bestellingen kunnen ook opgehaald worden in een door jou te selecteren Kruidvat-vestiging. Deze optie is geheel gratis en geeft je het voordeel dat je niet meer alle gangpaden in de fysieke winkel door hoeft te lopen. Je producten liggen in dit geval namelijk netjes klaar achter de kassa. Je kunt ervoor kiezen om de producten meteen online af te rekenen of pas bij het ophalen van je bestelling bij de kassa.