Supermarkt

Lidl folder

Lidl folder en aanbiedingen overzicht

Lidl folders

advertentie

Lidl Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 16-10-2020 t/m 04-12-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt folders

Aldi Folder

Geldig van 07-10-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer Supermarkt winkels

Verlopen Lidl folders

Populaire folders

Lidl folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Lidl Folder16-10-202004-12-2020
Lidl Folder Week 4426-10-202001-11-2020
Lidl Folder Week 4319-10-202025-10-2020
Lidl Folder Week 4317-10-202024-10-2020
Lidl Folder25-09-202018-10-2020

Lidl tips

Lidl folder

Lees online de Lidl folder op Folderplein. De reclamefolders van Lidl bevatten alle informatie die je nodig hebt. Ze vertellen je altijd de aanbiedingen van de week, de aanbiedingen vanaf bepaalde dagen in diezelfde week en datums van speciale aanbiedingen en acties die je ook zeker niet mag missen. Bovendien bevat elke folder elke week een zogenaamd thema met producten die hierbij passen. Denk hierbij aan Mexicaans, vegetarisch, biologisch en ga zo maar door. Ook vind je secties met speciale artikelen, bijvoorbeeld tuingereedschap, badkamerartikelen of damesmode. Daarbij is er een gedeelte waarin je de artikelen vindt die alleen online te koop zijn. Bovendien staat er bij elk product in de folder of het in de online shop verkrijgbaar is of alleen in de fysieke winkel.

Aanbiedingen bij Lidl

Winkelen in de supermarkt: iedereen doet het! Juist omdat de boodschappen zo vaak gedaan moeten worden, is het slim om je ogen open te houden voor een supermarkt die al haar producten tegen een voordelige prijs aanbiedt. Dit prijsverschil lijkt misschien in eerste instantie niet zoveel uit te maken, maar als je aan het eind van de maand alles bij elkaar optelt kan er een enorm verschil in bedrag zitten. Daarom is het wel degelijk belangrijk om te kijken naar de prijs die supermarkten voor producten rekenen. Mensen die zich hier bewust van zijn, gaan naar Lidl.

Kwaliteit én prijs voorop bij de Lidl

Lidl is een drukbezochte supermarkt die niet alleen let op een uitstekende kwaliteit van haar producten en versheid van alle producten, maar ook de prijs waartegen alles aangeboden wordt. Nergens anders koop je je voedsel zo voordelig als bij de Lidl! Niet voor niets trekt de winkel enorm veel bezoekers. Daarnaast kent de Lidl veel diversiteit binnen het assortiment van de winkelketen. Je vindt in de Lidl bijvoorbeeld niet alleen voedingsmiddelen, maar ook kleding en modeaccessoires, tuinproducten en huishoudelijke artikelen. Net als de etenswaren zijn ook deze producten scherp geprijsd.

Altijd op de hoogte met de Lidl folder

Iets dat ook belangrijk is voor de Lidl, is dat jij je boodschappen zo vlot mogelijk kunt doen. Dit houdt in dat er geen lange rijen voor de kassa’s staan en dat kassamedewerkers je boodschappen vlot weten te scannen. Daarnaast is het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van alle aanbiedingen en prijsverlagingen binnen de Lidl. Naast de verschillende televisiespotjes van de Lidl, biedt de supermarktketen wekelijks een nieuwe folder. Lidl folders zijn met grote zorg in elkaar gezet, zodat je meteen weet welke artikelen deze week extra voordelig verkrijgbaar zijn bij de Lidl. Hierdoor hoef je niet te zoeken in de winkel, maar kan je doelgericht winkelen. De reclamefolders van de Lidl staan niet alleen boordevol aanbiedingen, maar brengen je ook de nodige inspiratie op het gebied van eten, mode, klussen en interieur.

Bekijk ook de website van Lidl

Heb je de Lidl reclamefolder gemist, dan kan je de folder rustig online bekijken op Folderplein. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan in de folder? Op de Lidl-website vind je ook nog eens tientallen recepten binnen de meest uiteenlopende categorieën. Denk hierbij aan seizoensrecepten, gezonde recepten, wereldrecepten, bakrecepten of verantwoorde recepten. Daarbij vind je hier nieuwtjes, zoals allerlei winacties, uitslagen van winacties, recalls en allerlei nieuwe acties bij Lidl.