Warenhuis

Marskramer folder

Marskramer folder en aanbiedingen overzicht

Marskramer folders

advertentie

Marskramer Folder

Geldig van 01-03-2021 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Warenhuis folders

Makro Folder

Verloopt vandaag
Geldig van 17-02-2021 t/m 02-03-2021

> Folder bekijken

Action Folder Week 08

Verloopt vandaag
Geldig van 24-02-2021 t/m 02-03-2021

> Folder bekijken

Action Folder Week 09

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 03-03-2021 t/m 09-03-2021

> Folder bekijken

Action Folder Week 09

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 26-02-2021 t/m 05-03-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-02-2021 t/m 07-03-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 09

Geldig van 01-03-2021 t/m 14-03-2021

> Folder bekijken

Meer Warenhuis winkels

Verlopen Marskramer folders

Populaire folders

Marskramer folders

Folder titelBegindatumEinddatum
Marskramer Folder01-03-202131-03-2021
Marskramer Folder04-12-202024-12-2020
Marskramer Folder16-11-202005-12-2020
Marskramer Cadeaus Folder23-10-202005-12-2020
Marskramer Folder06-11-202005-12-2020

Marskramer tips

Marskramer folder

Lees online de Marskramer folder op folderplein. Ben je benieuwd naar de collectie en naar de lopende kortingen van Marskramer? Pak de folder er dan eens bij op onze website. Hierin vind je alle kortingen van de Marskramer op een rijtje, zodat je vooraf kunt bekijken welke producten voor een scherpe prijs aan te schaffen zijn. Bij elk product wordt handige informatie gegeven. Denk bijvoorbeeld aan informatie over hoelang de korting loopt, wat de nieuwe en oorspronkelijke prijs is, enzovoorts. Bovendien bevat de folder van Marskramer vaak waardebonnen waarmee je de leukste of handigste artikelen nóg goedkoper kunt krijgen. Je kunt deze waardebonnen ook gewoon uitprinten uit de Marskramer folder op Folderplein. Deze geprinte waardebonnen zullen bij de kassa zonder problemen geaccepteerd worden. Dit voorkomt dat je al jouw papieren folders moet bewaren en je maakt hierdoor optimaal gebruik van het gemak van Folderplein.

Marskramer aanbiedingen

Heb je huishoudartikelen of speelgoedartikelen nodig? Dan kun je altijd terecht bij Marskramer. In deze winkel vind je de handigste artikelen, voor een scherpe prijs. Marskramer is onderdeel van Blokker Holding B.V. Dat het onderdeel is van de grote Blokker Holding B.V., zie je zeker terug in de winkels. De winkelketen staat bekend om zijn netjes en overzichtelijk ingerichte schappen en deze worden zeer frequent aangevuld. Daarbij zijn de medewerkers van Marskramer altijd behulpzaam en vriendelijk en zien zij het als hun hoofddoel om jou een plezierige ervaring te bieden binnen de winkel. De medewerkers hebben een brede kennis over de aangeboden producten en kunnen je uitstekend helpen bij het kiezen van het juiste product.

De geschiedenis van Marskramer

Marskramer vindt zijn oorsprong in de Randstad, om precies te zijn in Rotterdam. Hier begon het bedrijf in de jaren ’40. Destijds was het voornamelijk een winkel die potten, schotels en pannen verkocht. Vanaf daar is de zaak enorm gegroeid, omdat er veel vraag bestond naar dergelijke producten voor een redelijke prijs. Al snel breidde ook het assortiment van Marskramer enorm uit: in de loop van de tijd kwamen hier bijvoorbeeld schoonmaakproducten, huishoudelijke apparaten, elektronica, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer producten bij.

Marskramer waardebon

Op de website van Marskramer vind je niet alleen informatie over het bedrijf zelf en informatie over het assortiment, maar ook allerlei handige huishoudtips. Zo zijn er bijvoorbeeld tips over het effectief verwijderen van lastige vlekken, het aansnijden van taarten, het schoonmaken van verschillende huishoudelijke apparaten, het opruimen van lastig op te ruimen spullen en ga zo maar door. Hierdoor wordt je dag net een stukje makkelijker! Heb je zelf nog een goede tip? Wanneer je deze deelt met Marskramer via de website of in de winkel, maak je kans op een Marskramer-waardebon van €25,-. Elke maand is er weer een nieuwe gelukkige die de cadeaukaart wint.

Nieuwsbrief

Nog een manier om op de hoogte te blijven van de laatste acties is door je aan te melden voor de Marskramer nieuwsbrief. Dit doe je snel en gemakkelijk online! Wanneer je toch nog meer aanbiedingen wilt bekijken dan de aanbiedingen die vermeld staan in de reclamefolder van de Marskramer, dan is het raadzaam om de website van de Marskramer te bezoeken.

De klant staat voorop bij Marskramer

Marskramer is naast goede producten ook geliefd vanwege haar goede service. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan voorop. Marskramer wil altijd iets extra’s doen om je te helpen! Dat kun je zien aan de huishoudtips op de website en bijvoorbeeld de verjaardagsbox. Deze box is een bijzondere actie voor kinderen die bijna jarig zijn. Hierbij kun je twee weken van tevoren opgeven bijna jarig te zijn. Je krijgt vervolgens een doos die je kunt vullen met speelgoed uit de speelgoedafdeling van Marskramer: Toys2Play. Deze doos komt vervolgens apart te staan, waarna vrienden en familie kunnen selecteren welk cadeau van wie afkomstig is.

Gratis cadeautje

Op deze manier krijg je precies wat je wilt van vrienden en familie! Bovendien krijg je van Marskramer ook nog eens een gratis cadeautje, samen met tien gratis verjaardagsuitnodigingen die je naar je vrienden en familie kunt versturen.